خدمات مركز پخش گوسفند زنده نمونه
پخش گوسفند نمونه با 15 سال تجربه و سابقه فروش گوسفند زنده در تهران آماده ارائه ي خدمات به شهروندان عزيز در تمامي نقاط تهران ميباشد.

مهم ترين تاثيرات وزن بدن در دام زنده 

 
وزن آشكارترين و مهمترين عامل در انتخاب و توليد و همچنين عملكرد حيوانات است. وزن ماهيت دام را نشان مي دهند و به طور مداوم با تغذيه، آب دادن، ريزش، ادرار كردن، تنفس و غيره تغيير مي كند.
عوامل مهم بودن وزن در حيوانات 
وزن در ارزيابي كارايي توليد مثل و عملكرد رشد در حيوانات بسيار مؤثر است. مي توان از آن براي تعيين وضعيت سلامتي حيوان هنگام اندازه گيري با توجه به سن آن استفاده كرد. به عنوان مثال: كاهش وزن حيوان نشانه اي از سلامتي نامناسب است و برعكس، بدست آوردن آن نشان مي دهد كه حيوان از سلامتي خوبي برخوردار است.
علاوه بر اين، از وزن نيز مي توان در اندازه گيري دوز صحيح داروي درماني براي معالجه بيماري هاي حيوانات، براي جلوگيري از خطر كمبود مصرف يا مصرف بيش از حد استفاده كرد.
از وزن مي توان براي تعيين مقدار صحيح خوراكي كه يك حيوان مي تواند براي جلوگيري از كمبود غذاي تغذيه اي يا پرخوري استفاده كرد. همچنين به شما امكان مي دهد مقادير احتمالي حيوان زنده را نسبت به قيمت بازار تعيين كنيد.
وزن گيري همچنين در تعيين زمان شير گرفتن از حيوان كمك مي كند. همچنين براي پيش بيني رشد گوساله ها با تجزيه و تحليل داده هاي ضبط شده و مطالعه نمودار عملكرد مي توان آن را بررسي نمود.
همچنين بيان مي كند كه وزن حيوانات بسيار مهم است زيرا در تصميم گيري براي پرورش، تغذيه و ارائه خدمات دامپزشكي تحت شرايط كشاورزان كمك مي كند.
 
روش هاي مختلفي براي اندازه گيري وزن بدن دام 
 
متداول ترين روش هاي اندازه گيري وزن بدن عبارتند از:
مقياس الكترونيكي
استفاده از باند وزن
قد، عرض و ضربان قلب
1. مقياس الكترونيكي
 
مقياس هاي الكترونيكي رايج ترين روش براي تعيين وزن حيوان است كه در سراسر جهان بر روي حيوانات و گونه هاي مختلف مورد استفاده قرار گرفته است. با اين حال، مناطق روستايي بيشتر در معرض افرادي است كه درآمد كم دارند و هزينه مقياس ها زياد است. از اين رو، بيشتر كشاورزان براي استفاده از مقياس الكترونيكي زيرساخت هايي از قبيل برق ندارند.
 
2. باند وزن
 
يك روش جايگزين وجود دارد كه مي تواند از باند وزن استفاده كند (ابزاري كه براي برآورد وزن زنده حيوانات استفاده مي شود). اين نوار، كمربند است كه در اطراف قسمت هاي بدن حيوان قرار مي گيرد كه طول (سانتي متر) را به كيلوگرم (كيلوگرم) اندازه گيري و تبديل مي كند. از نوارهاي وزني بر روي گونه هاي مختلف جانوري استفاده شده است: گوسفند، بز، گوشت گاو و گاوهاي شيري.
3. قد، عرض و تيرچه قلب
 
قد، عرض و ضربان قلب اغلب براي پيش بيني وزن زنده در گاوها استفاده مي شود. نوار قلاب قلب به توانمندسازي دانشمندان درمورد ارزش حيوانات خود كمك مي كند تا تجارت، وضعيت اقتصادي آن ها و بهبود دام را بهبود بخشد. علاوه بر اين، كشاورزان با دانش بهتر در مورد وزن حيوانات خود مي توانند شيوه هاي مديريتي خود را بهبود بخشند كه به نوبه خود مي تواند باعث رفاه و توليد گاو شود.
براساس گزارش ها بهترين روش براي اندازه گيري وزن حيوانات بدون مقياس، كمك به وزن بدن بر روي برخي از خصوصيات بدن است كه مي توان به آساني اندازه گيري كرد. در پيش بيني تركيب لاشه در بزها از وزن بدن و اندازه گيري هاي خطي مانند ضربان قلب، طول بدن و قد در هوا استفاده مي شود.
براي جلوگيري از اتلاف پول ، به ويژه براي كشاورزان تجاري، وزن براي همه كشاورزان بسيار مهم است. استفاده از اندازه گيري بدن به خصوص براي آن دسته از كشاورزان كه به سرمايه كم، با كمي آموزش و نظارت حداقل دسترسي دارند، عملي، سريعتر، آسانتر و ارزانتر است.
 
 
براي اطلاع بيشتر در مورد تغذيه دام و مي توانيد به لينك هاي زير مراجعه نماييد.
امتیاز:
بازدید: 74
برچسب:
:
[ 1398/9/6  ] [ ۱۲ ] [ alivesheep ] [ ]
عوامل ضد تغذيه اي (ANFs)، همچنين به عنوان مواد مغذي، مواد ثانويه يا متابوليت هاي ثانويه گياه شناخته مي شوند، تركيباتي هستند كه ممكن است توسط خودشان يا از طريق محصولات متابوليكي مورد استفاده قرار گيرند. در صورت استفاده، اين خوراك مي تواند بر سلامتي و توليد حيوانات تأثير مي گذارند.عوامل ضد تغذيه اي ممكن است اثرات سوء متعددي داشته باشد: كاهش مواد مغذي، هضم پذيري، جذب مواد مغذي و غيره. سطح پايين عوامل ضد تغذيه اي در هر نوع خوراك دام توصيه مي شود و مقادير بالاي اين عوامل ممنوع است.
 
مشكلات شناسايي شده
 
اصلي ترين چالش ها در توليد حيوانات به ويژه براي نشخواركنندگان: كاهش هزينه هاي خوراك، بهبود كيفيت محصولات و افزايش توليد است. براي دستيابي به اين هدف، كشاورزان ترغيب مي شوند از استفاده از خوراك غير متعارف سوء استفاده كنند، شاخ و برگ و بوته ها را مرور كنند. با اين حال، مشكل تغذيه چنين مواد اين واقعيت است كه آنها حاوي عوامل ضد تغذيه اي مختلف با غلظت هاي مختلف هستند كه باعث ايجاد اثرات مضر براي حيوانات مي شود.
چرا مواد خوراكي گياهان حاوي عوامل ضد تغذيه اي هستند؟
 
عوامل ضد تغذيه اي به عنوان مكانيسم دفاعي در گياهان عمل مي كند. گياهان همچنين از عوامل ضد تغذيه اي گياه براي تعامل گياه با گياهان، براي نبرد با دشمنان خود و تعامل با محيط بيروني توليد و استفاده مي كنند. گياهان به عنوان سموم دفع آفات از مواد مغذي استفاده مي كنند و از خود در برابر باكتري ها، پرندگان و ساير حشرات محافظت مي كنند. فقط براي استناد به برخي از مثالها: طعم تلخ، رنگهاي غير جذاب، سمي، بوي بد و سركوب كننده هاي ايمني مي توان اشاره كرد.
اثرات مضر و سودمند آنتي مغذي ها
 
عوامل ضد تغذيه اي مي توانند اثرات غيرقابل پيش بيني بر روي حيوانات داشته باشند. چنين تأثيراتي مي تواند مثبت باشد:
بار انگل را كاهش دهيد
 
كاهش پروتئين در شكمبه
 
انتشار متان را كاهش دهيد
 
نفخ در حيوانات را كاهش دهيد
 
يا منفي:
كاهش خوراك
 
تبديل خوراك پايين
 
به پروتئين و ساير مواد مغذي مهم مورد نياز حيوانات موجود در خوراك متصل مي شوند
همچنين ممكن است در برخي موارد باعث مرگ شود.
 
بسته به ميزان غلظت مواد مغذي موجود در يك خوراك خاص. آنها در استفاده از مواد مغذي رژيم غذايي به روش هاي مختلف دخالت مي كنند، از جمله:
تركيب آن ها، هضم مواد مغذي را كاهش مي دهد.
 
به دستگاه گوارش حيوان آسيب مي رساند.
 
بازده هضم را كاهش دهد
 
مي تواند باعث رشد در حيوانات و راندمان خوراك شود.
 
سلامت و عملكرد حيوانات را تحت تأثير قرار دهيد.
شايع ترين عوامل ضد تغذيه اي در مواد غذايي گياهي است
 
فاكتورهاي ضد تغذيه كننده مخرب زير كه اغلب از طريق تجزيه آزمايشگاهي در مورد خوراك دام و علوفه مورد استفاده در تغذيه دام مورد آزمايش قرار مي گيرند. با اين حال ، اين ليست بسته به علاقه فرد ممكن است بي پايان باشد زيرا در بسياري از كشورها ايمني خوراك مورد نظر است.
 
عوامل ضد تغذيه اي رايج در خوراك دام و علوفه ها 
 
اين مواد عبارتند از:
ساپونين ها
 
تانن ها
 
مهار كننده هاي پروتئين
 
آلكالوئيدها
 
اسيدهاي آمينه غير پروتئين (ميموزين)
 
لكتين ها (فيتوهاماگلوتينين)
 
مهار كننده هاي تريپسين
اسيد فيتيك
 
اگزالات
 
مهار كننده هاي آميلاز
 
گليكوزيدهاي سيانوژنيك
 
آفلاتوكسين ها و گوسيپول.
 
روش هاي مقابله و كاهش عوامل ضد تغذيه اي در خوراك دام
 
استفاده از تكنيك هاي مناسب يا فرآيندهاي مؤثر يا تركيبي از تكنيك ها مي تواند به كاهش يا از بين بردن اثرات جانبي عوامل ضد تغذيه اي كمك كند. تكنيك هاي معمول و ارزان با هدف خنثي سازي يا كاهش عوامل ضد تغذيه اي موجود در مواد غذايي عبارتند از:
استفاده از پلي اتيل گليكول (PEG)، خشك كردن مواد خوراكي، استفاده از خاكستر چوب، روش تخمير حالت جامد و استفاده از ذغال فعال (Biochar)، و غيره اما هر تكنيك عواقب يا پيامدهاي خاص خود را از قبيل هزينه، نيروي كار و اثرات آن بر مواد مغذي مهم موجود در خوراك مورد نياز حيوانات در خوراك را دارد.
درك بهتر و مديريت بهتر عوامل ضد تغذيه اي لازم است تا كشاورزان بتوانند ضمن افزايش فوايد آن ها و در نتيجه امكان استفاده از مخازن وسيع از خوراك دام، از تكنيك هاي مناسب تري براي كاهش اثرات مضر عناصر مغذي استفاده كنند.
 
 
 
براي اطلاعات بيشتر مي توانيد به صفحات زير مراجعه نماييد : 
امتیاز:
بازدید: 63
برچسب:
:
[ 1398/9/6  ] [ ۱۲ ] [ alivesheep ] [ ]

گوشت گوسفندي يكي از مرغوبترين گوشت ها محسوب مي شود. براي آشنايي با بهترين روش هاي پخت گوشت گوسفندي مقاله ذيل را مطالعه فرماييد. اميدواريم كه مفيد باشد.

انواع گوشت گوسفندي

گوشت بره: به گوشتي گفته مي شود كه از كشتار گوسفندي به دست آيد كه سن آن كمتر از 12 ماه باشد و هنوز دندان ندارد. گوشت بره گوسفندي به مراتب بهترين نوع گوشت گوسفندي از نظر نوع طبخ و نرمي به حساب مي آيد. در كمترين زمان پخته مي شود و از نظر طعم لذيذترين نوع محسوب مي شود.

 گوشت هاگست: به گوشتي گفته مي شود كه از كشتار گوسفندي كه فقط دو دندان دارد بدست آمده باشد.

گوشت گوسفندي قوچ (ماده)يا ميش(نر): اين گوشت گوسفندي از كشتار گوسفندي با بيش از دو دندان دائمي حاصل مي شود.

گوشت گوسفندي

روش هاي طبخ گوشت گوسفندي

گوشت گوسفندي به علت داشتن مقادير بالاي پروتئين و امگا 3 جزو مرغوبترين گوشت ها به حساب مي آيد. گوشت گرم و تازه گوسفندي طرفداران زيادي بين مردم دارد و خوردن آن حس خوبي را به مصرف كننده مي دهد. همانطور كه در بالا گفته شد،گوشت گوسفندي حاوي مقادير بالايي پروتئين است. پروتئين موجود در گوشت گوسفندي به نوع قابل هضم تبديل مي شود. دقت كنيد موقع پخت گوشت دماي اجاق گاز را بالا نبريد، وقتي دمايي كه به گوشت مي رسد به 75 تا 80 درجه سانتي گراد برسد آب موجود بين پروتئين گوشت  تبخير مي شود و در نتيجه گوشت چروكيده و چرم مانند مي شود. بنابراين بهتر است گوشت با حرارت ملايم پخته شود.

حتي الامكان سعي كنيد در حين پخت دوباره آب به گوش اضافه نكنيد چون با اضافه كردن آب مجدد به گوشت در حال پخت مزه گوشت تغيير خواهد كرد و ديرتر پخته خواهد شد. علاوه بر آب پز كردن گوشت، روش هاي ديگري نيز براي پخت گوشت موجود است كه از جمله آنها كبابي كردن را مي توان نام برد. براي طبخ گوشت به طور كبابي بهتر است از قبل گوشت را در مخلوط ماست و سركه بخوابانيد با اين روش هم گوشت زود پخته خواهد شد و هم اينكه خوشمزه تر مي شود. ميزان حرارتي كه از طريق زغال يا وسيله پخت و پز به گوشت كبابي داده مي شود متناسب با اندازه تكه هاي برش خورده گوشت بايد باشد. هرچه اندازه تكه ها بزرگتر باشد دماي زيادي براي پخت لازم خواهد بود. البته در اين مورد نيز فراموش نكنيد كه دماي بيش از اندازه از كيفيت و طعم و مزه گوشت كم خواهد كرد.

بنابراين پخت گوشت چه به روش كبابي چه آب پز با دماي بالا نه تنها مزه گوشت را خراب مي كند بلكه سبب مي شود اسيدهاي آمينه موجود در بخش پروتئيني گوشت با كراتين قسمت بافت عضلاني تركيب شده و ماده اي بنام آمين هاي هتروسيكليك را توليد كند. گرچه اين آمين هاي هتروسيكليك به مقدار بسيار بسيار كم و جزئي توليد مي شوند اما طبق نتايج بدست آمده از تجربيات آزمايشگاهي اين آمين هاي هتروسيكليلك داري خواص سرطان زايي قوي مي باشند، به همين دليل كباب كردن، برشته كردن و سرخ كردن گوشت گوسفندي مشكل زا هستند، به دليل اينكه در اين شيوه هاي پخت و پز دماي گوشت گوسفندي را تا درجه حرارت بسيار بالايي گرم مي كنند و شرايط را براي تشكيل آمين هاي هتروسيكليك فراهم مي كنند و كباب كردن گوشت مشكل را چندين برابر مي كند. پس در طبخ گوشت به ميزان حرارت و شدت آن دقت كنيد.

گوشت گوسفندي

فريز كردن گوشت گوسفندي

 

پس از خريد گوسفند زنده و ذبح آن توسط قصاب يا خريد از مراكز عرضه گوشت اگر قصد داريد مقداري از گوشت را در فريزر نگهداري كنيد بهتر است ابتدا گوشت را به تكه هاي هم اندازه برش بزنيد و بعد تكه هاي آماده شده را خوب بشوييد، سپس تكه هاي گوشت كه خوب خشك شد در كيسه هاي فريزر بگذاريد و در فريزر نگهداري نماييد. چون گوشت هنگام فريز شدن شيره خود را به بيرون پس مي دهد با شستن گوشت قبل از گذاشتن در يخچال امكان استفاده از شيره گوشت را خواهيد داشت. در حالي كه اگر گوشت شسته نشده باشد با شستن گوشت از فريزر بيرون آمده، شيره گوشت شسته مي شود.

گوشت گوسفندي

ادويه هاي اصلي براي پخت گوشت گوسفندي

با تمام توصيفاتي كه از گوشت گوسفندي ذكر كرديم. چنانچه گوشت با ادويه هاي مخصوص و با رعايت قوانين پخت آماده نگردد مصرف كنندگان لذتي از خوردن گوشت طبخ شده نخواهند برد. بنابراين حتما از ادويه هاي چون برگ بو، زردچوبه، دارچين، زيره سياه و ساير ادويه هاي دلخواه و هماهنگ با طعم گوشت در مزه دار شدن هرچه بيشتر گوشت استفاده كنيد.

امتیاز:
بازدید: 91
برچسب:
:
[ 1398/4/26  ] [ ۱۱ ] [ alivesheep ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 2
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب